august 3, 2015

DESPRE NOI

CINE SUNTEM?

TIPO HELP este cea mai nouă și performantă tipografie digitală, completată de o echipă tânără și profesionistă, care oferă servicii de printare de calitate, cu timp de execuție mic și finisaje de excepție pentru toate produsele noastre.

Am descoperit repede pasiunea și ne place să aflăm și să facem mereu ceva nou. Gama produselor realizate se diversifică şi se extinde mereu, încercând să satisfacă standardele dumneavoastră de calitate. Ne dorim să vedem rezultatul muncii noastre, să primim zâmbete din partea clienților noștri şi să simțim mulțumirea în ochii lor.

CARE ESTE SCOPUL NOSTRU?

Într-o piață concurențială extrem de dezvoltată, unde cerințele clienților sunt într-o continua ascensiune, scopul nostru este de a oferi potențialilor clienți cea mai bună calitate la cel mai bun preț din piață.

ECHIPAMENTE PROFESIONALE

Calitatea printului digital este impecabilă, deoarece folosim echipamente profesionale de ultimă generație. Echipamentele noi înseamnă performanțe remarcabile la nivelul preciziei și calității imaginii, superioare tiparului clasic și cu costuri de producție reduse.

Echipamentele sunt de mare viteză și se conectează direct la computer astfel încât, o lucrare se poate tipări într-un interval de timp scurt, de pe orice suport: cd, stick, e-mail.

CE VĂ OFERIM?

Vă oferim nu doar calitatea produselor noastre la un preţ avantajos, ci şi servicii de consultanţă în conceperea produselor şi realizarea acestora în cel mai scurt timp posibil.

DE CE TIPO HELP?

  • cel mai bun raport calitate – preţ;
  • tiraj minim – de la 1 exemplar;
  • tehnologie de tipar modernă;
  • materiale de calitate;
  • termen scurt de producție;
  • grafică şi design pentru printarea materialelor;
  • livrare rapidă a materialelor oriunde în ţară.