august 26, 2015

IMPRIMARE TEXTILE

1. TRICOURI

Vrei să porți un tricou diferit? Îl facem noi unic prin aplicarea de mesaje, poze cu celebrități, flori sau alte forme.

Imprimarea tricourilor prin termotransfer se realizează prin intermediul unei prese speciale și a unei folii de termotransfer, aplicată la cald și decupată în prealabil la cutter-plotter. Procedeul asigură un transfer rezistent, care nu se dezlipește și nici nu se decolorează odată cu trecerea timpului.

2. CĂMĂȘI

Adresate în general companiilor mari care doresc să personalizeze echipamentele angajaților – cămășile personalizate au devenit acum accesibile și persoanelor care doresc o singură cămașă custom – complet ieșită din comun.

Imprimarea cămășilor prin termotransfer se realizează prin intermediul unei prese speciale și a unei folii de termotransfer, aplicată la cald și decupată în prealabil la cutter-plotter. Procedeul asigură un transfer rezistent, care nu se dezlipește și nici nu se decolorează odată cu trecerea timpului.

3. FEȚE DE PERNĂ

Vrei sa faci un cadou? Dă-ne o poză și-un mesaj pentru cel drag și noi le transpunem pe orice suport plan din material textil.

Imprimarea fețelor de pernă prin termotransfer se realizează prin intermediul unei prese speciale și a unor hartii de transfer sau aplicate la cald.

4. ECHIPAMENTE DE LUCRU

Echipamentele de lucru personalizate vă oferă un capital deosebit de imagine și de încredere. Aceasta este o modalitate prin care angajații dumneavoastră se prezintă într-un mod profesional, unitar și fac reclama companiei, fiind cunoscută sau recunoscută de către clienții și colaboratorii săi.

Imprimarea echipamentelor de lucru prin termotransfer se realizează prin intermediul unei prese speciale și a unei folii de termotransfer, aplicată la cald și decupată în prealabil la cutter-plotter. Procedeul asigură un transfer rezistent, care nu se dezlipește și nici nu se decolorează odată cu trecerea timpului.

5. SACOȘE TEXTILE

Un produs foarte util pentru oameni și o unealtă puternică de marketing pentru firmele mari.

Imprimarea sacoșelor textile prin termotransfer se realizează prin intermediul unei prese speciale și a unei folii de termotransfer, aplicată la cald și decupată în prealabil la cutter-plotter. Procedeul asigură un transfer rezistent, care nu se dezlipește și nici nu se decolorează odată cu trecerea timpului.