august 26, 2015

SERVICII & FINISAJE

1. BIGUIRE

Biguirea se folosește în general la Pliante, Mape , Coperți de cărti, reviste, etc. Echipamentul de biguire, presează cartonul lăsând o urmă perfectă după care să se facă plierea.

Astfel plierea se face perfect fără a deteriora cartonul, fără să apară defecte sau crăpături.

2. BROȘARE

Broșarea se folosește în general pentru legarea carților și revistelor. După ce se tipăresc paginile se aplică 2 biguri la cotor după care se lipesc elementele cu termoclei.

3. SERVICII DTP

Dacă nu aveți o machetă a materialului publicitar, vă stăm la dispoziție oricând pentru realizarea acesteia pe baza unui model preferat de dumneavoastră sau prin crearea unui model nou personalizat pentru firma dumneavoastră.

  • Ne trimiteți pe email imaginile, textul și o descriere detaliată a materialului ca noi să ne facem o idee de ansamblu.
  • Realizăm ideea de machetă pe care o trimitem pe mail urmând ca dumneavoastră să ne comunicați modificările dorite.
  • Perfecționăm macheta aleasa de dumneavoastră și o trimitem spre aprobare.
  • Dupa aprobare, macheta intră în lucru la print.

4. PLASTIFIERE

Plastifierea este operațiunea de acoperire a hârtiei pe o față sau pe ambele fețe cu un strat de folie de plastic subțire de câțiva microni .

Stratul suplimentar de plastic oferă hârtiei/ cartonului o calitate mai bună, duritate mai mare (grosime), rezistență la apă și rupere.

5. ROTUNJIRE COLȚURI

Un finisaj simplu care vă oferă un plus de eleganță oricărui material publicitar (cărți de vizită, pliante, broșuri, flyere, etc.)

6. SPIRALARE

Spiralarea este folosită ca metodă rapidă de prindere a documentelor: calendare, cataloage, meniuri, documente, albume sau alte lucrari.

Spira poate fi albă sau neagră din plastic sau metalică. Dimensiunea spirei se va alege în funcție de numărul de pagini și grosimea documentului.

La cerere se poate adăuga și coperta de plastic sau carton lucrărilor.

7. TĂIERE PE CONTUR – ȘTANȚARE

Prin taiere pe contur putem da orice formă specială unei mape, catalog, cărți de vizită cu formă specială sau flyere door hanger.

Forma finală a produsului depinde numai de imaginația și ideile dumneavoastră.

Taierea pe contur se poate realiza prin: ștanțare sau cutter plotter.