august 26, 2015

TIPAR – PLOTTER

1. AFIȘE AUTOCOLANTE

Afișele sunt cea mai simplă formă de publicitate stradală sau interioară datorită costurilor mici și a suprafeței mare de printare.

Folosim autocolant de foarte bună calitate, cu un adeziv extrem de puternic ce se poate lipi pe orice tip de suprafață.

Materiale disponibile:

  • Autocolant alb lucios – Decorări exterioare sau interioare, (printuri de diferite dimensiuni, decorare vehicule pe suprafețe plane, semne diverse, display-ere etc.)
  • Autocolant colorat lucios – decupat pe cutter plotter. Pentru realizarea de reclame, inscripționări sau decorări, atât de exterior cât și de interior. Este ideală pentru inscripționarea autovehiculelor în scop publicitar cât și pentru decorarea mijloacelor de transport în comun.
  • One-Way Vision – este o folie perforată, se folosește pentru decorarea diferitelor suprafețe vitrate precum: geamurile mijloacelor de transport în comun, vitrinele magazinelor, geamurile clădirilor.

2. BANNERE PUBLICITARE

Cea mai ieftina soluție de afișare stradală!

Culorile vii și dimensiunile acestei soluții de afișare vor atrage cu siguranță toate privirile! Bannerele sau mashurile printate pot fi folosite cu succes pentru promovarea oricăror evenimente sau doar personalizarea diverselor spații!

Materiale disponibile:

  • Frontlit– material flexibil alb, mat, compus dintr-o țesătură de poliester, potrivit aplicațiilor de mici sau mari dimensiuni, luminate din față. Utilizat pentru o gamă largă de aplicații de exterior, potrivit pentru panouri de mari dimensiuni, dar și pentru interior pentru imprimări de înaltă rezoluție și calitate.
  • Mesh – Utilizat în aplicații outdoor, pentru afișarea pe: clădiri, schele, în dreptul geamurilor, vitrinelor, clădirilor cu suprafață vitrată.
  • Backlit – Utilizat pentru realizarea casetelor luminoase și a altor aplicații de tip backlit

3. ETICHETE AUTOCOLANTE

Denumite și etichete de produs – reprezintă imagini sau texte, decupate pe contur, care se lipesc pe produse sau obiecte în scopuri informative sau pentru decorare.

Suport: hârtie autocolantă.

Folosim autocolant de foarte bună calitate, cu un adeziv puternic ce se poate lipi pe orice tip de suprafață.

4. ROLL-UP BANNER

Roll-up banner-ul este un sistem de afișaj expozițional portabil, foarte ușor de transportat și de utilizat, recomandat pentru prezentări vizuale și un excelent suport pentru comunicare de brand. Sistemele expozitionale roll-up banner se montează în mai puțin de 1 minut, ceea ce le face ideale pentru campanii de sampling, conferințe, standuri expoziționale, dar și în orice alte medii în care este nevoie de o prezentare profesională.

Designul creat de dumneavoastră sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe polipropilena.

Printul se monteaza apoi pe suport după care se introduce în husă.

Roll-up-ul include: printul, suportul, montarea și husa.

5. STICKERE DECORATIVE

Stickerele reprezintă imagini sau texte, decupate pe contur, care se lipesc pe pereți sau alte suprafețe netede pentru decorare sau în scopuri informative.

Transformă într-un mod foarte original și inedit orice spațiu interior.

Suport: hârtie autocolantă.

Grafica ce urmează a fi lipită pe perete se taie pe contur la cutter plotter.

Autocolantul poate fi orice culoare doriți sau combinații de culori.

Adezivul sticker-ului este foarte puternic, dar în același timp poate fi dat jos de pe perete fără a-l deteriora.

6. TAPET PERSONALIZAT

Creați propriul design pentru pereții casei/ biroului dumneavoastră.

Tapetul personalizat este ideal pentru un design interior unic, ușor de montat și la fel de ușor de dat jos când doriți să îl înlocuiți. Este recomandat pentru camere de copii, birouri sau living.

Designul creat de dumneavoastră sau de echipa noastră se tipărește pe tapet special compus dintr-o țesătură pe bază de poliester, coating-ul vinilic asigurând obținerea unor printuri de cea mai bună calitate. Printul se montează apoi pe perete.

Materialul este special pentru pereți și rezistent la uzură.

7. TABLOURI CANVAS

Un mod inedit de a vă decora casa sau biroul sunt tablourile personalizate din canvas. Tipărite pe material special din pânză – identică cu cea folosită de artiști pentru a picta – pot fi personalizate cu orice imagini sau texte doriți. Puteți agăța pe pereți – texte motivaționale, peisaje, poze cu cei dragi, etc.